Επικαιρότητα Κρήτη

Άνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπές

Ερντογάν για Καστελλόριζο: Θέλουν να μας εγκλωβίσουν στις ακτές μας με μισοτελειωμένες ΕΔ

Να ανοίγουν αναπάντεχα ξενοδοχεία στις 6 Σεπτεμβρίου στον Πλατανιά Χανίων, είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο.

Ειδικά το φετινό δύσκολο καλοκαίρι, που πολλές από τις ξενοδοχειακές μονάδες στην τουριστική αυτήν περιοχή Δυτικά των Χανίων έμειναν κλειστές.

Και ενώ τα ξενοδοχεία, όσα “τόλμησαν” και άνοιξαν αυτό το δύσκολο καλοκαίρι, κλείνουν το ένα μετά το άλλο, στον τουριστικό Πλατανιά κάποια που έμειναν κλειστά όλο το καλοκαίρι άνοιξαν πρώτη μέρα χθες για να υποδεχτούν επισκέπτες από την Δανία.

Πρόκειται για τουρίστες που είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους για τον Ιούλιο, αλλά λόγω των μέτρων για τον covid 19 τις μετέθεσαν για τον Σεπτέμβριο. Οι πρώτοι Δανοί έφτασαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης».Άνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπέςΌπως επισήμανε ο Μάρκος Μαριολάκης, Διευθύνων Σύμβουλος El Greco Tours, πρόκειται για δύο πτήσεις την εβδομάδα, περίπου 350 τουρίστες από την Δανία οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Συνολικά για να τους υποδεχτούν άνοιξαν 13 μεγάλα και μικρότερα ξενοδοχεία.Άνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπές Η Μαρία Παναγιωτάκη, Διευθύντρια στο Villa Platanias δουλεύει στον τουρισμό από το 1985, όμως τέτοιες δύσκολες συνθήκες δεν έχει ξαναζήσει. Το all inclusive ξενοδοχείο, όπως σχολίασε, διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για τον κορονοϊό, ενώ η άφιξη των τουριστών ήταν μία ευχάριστη νότα, αφού ήταν αρκετά μεγάλος ο αριθμός τους, περίπου στα 130 άτομα, με το ξενοδοχείο να παραμένει ανοικτό και να υποδέχεται τουρίστες μέχρι τέλη Οκτωβρίου.

Ένα ακόμη ξενοδοχείο που άνοιξε χθες βράδυ, με όλα τα απαραίτητα και απαιτητικά πρωτόκολλα για να υποδεχτεί τους τουρίστες από την Δανία είναι το Trulakis Village στον Πλατανιά.Άνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπέςΟ Παύλος Τρουλάκης, Διευθυντής Trulakis village, δήλωσε οτι το ξενοδοχείο άνοιξε μόλις εχθές, κάνοντας λόγο για στοίχημα, με αρκετούς πελάτες από το εξωτερικό/ να ζητούν ενημέρωση για την λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η άφιξη των Δανών τουριστών έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας στην περιοχή του Πλατανιά, ότι έστω και στο παρά πέντε της φετινής τουριστικής σεζόν, θα μειωθεί η χασούρα. Γιατί για κέρδος φυσικά ούτε λόγος…

Άνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπές Άνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπέςΆνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπές Άνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπές Άνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπέςΆνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπές Άνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπές Άνοιξαν ξαφνικά ξενοδοχεία στα Χανιά – Ήρθαν Δανοί τουρίστες για διακοπέςzarpanews.gr