Επικαιρότητα Κρήτη

Απέκλεισαν το δρόμο Ηράκλειο-Μεσαρά

Απέκλεισαν το δρόμο Ηράκλειο-Μεσαρά

Οι συγκεντρωμένοι, δήμαρχοι, επιχειρηματίες και επαγγελματίες, εξέφρασαν την αγωνία και τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι καθυστερεί – όπως σημειώνουν – η αποκατάσταση των ζημιών στο δρόμο.
Συμβολικός αποκλεισμός του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι, στο ύψος του κόμβου Καστελλίου, στα σύνορα Φαιστού και Γόρτυνας. Οι συγκεντρωμένοι, δήμαρχοι, επιχειρηματίες και επαγγελματίες, εξέφρασαν την αγωνία και τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι καθυστερεί – όπως σημειώνουν – η αποκατάσταση των ζημιών στο δρόμο.

Ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης επανέλαβε το αίτημα του για εκ περιτροπής λειτουργία του νέου δικτύου. Σε σχέση με τις δηλώσεις του κ. Αγαπάκη ανέφερε πως κάποιες λύσεις μπορεί να είναι δύσκολες αλλά όχι ακατόρθωτες. Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις της Δημοτικής Αρχής υποστήριξε πως αναμένονται απαντήσεις εντός της εβδομάδας από τους συναρμόδιους οι οποίες αν δεν είναι πειστικές θα υπάρξουν νέες κινητοποιήσεις. Στη διαρκεί του αποκλεισμού έγιναν αναφορές στην επικινδυνότητα του παλιού δικτύου στις τεράστιες επιβαρύνσεις των μετακινήσεων αλλά και στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε Αγροτική Παραγωγή και Τουρισμό. Τονίστηκε επίσης το ζήτημα των μετακινήσεων τραυματιών και ασθενών με ασθενοφόρα που πλέον γίνονται ακόμα πιο δύσκολες.

αποκλεισμός

ΠΗΓΗ cretalive.gr