Ελληνική Μουσική Κρήτη

Από τις φυλακές Αλικαρνασσού στο … καλλιτεχνικό στερέωμα

Τρέχουν για το Κτηματολόγιο... αναμένοντας την παράταση!

Επιχειρηματίας δήλωνε το 2002 όπου φυλακίστηκε ο 45χρονος που στη συνέχεια έκανε καριέρα ως τραγουδιστής και παρουσιαστής !

Έφυγε με άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού τον Απρίλιο του 2002 και δεν επέστρεψε πότε … Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο έγινε γνωστός μέσα από την ενασχόληση του με το τραγούδι και τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο λόγος για τον 45χρονο που σύμφωνα με το δημοσίευμα του Βήματος συνελήφθη μετά από 17 περίπου χρόνια μετά από ένα συνήθη έλεγχο για τη εξακρίβωση στοιχείων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive ο 45χρονος σήμερα άνδρας είχε παραβιάσει την άδεια που του είχε δοθεί από τις φυλακές Αλικαρνασσού όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για απάτη και κλοπές. Ο ίδιος γεννημένος το 1974 δήλωνε τότε επιχειρηματίας.

Όπως έγραψε το Βήμα ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Μάλιστα για να πείσει τους επιχειρηματίες είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής κι έστειλε λουλούδια στον… εαυτό του (σ.σ. με τα στοιχεία του υποτιθέμενου γιου του βουλευτή) . Ετσι κατόρθωσε ν αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.