Σε βάρος του μαθητή κατατέθηκε μήνυση
Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε λύκειο των Χανίων, όταν ένας 16χρονος μαθητής προκάλεσε αναστάτωση στο σχολείο. Ο ανήλικος φέρεται να επιτέθηκε φραστικά σε συμμαθητές του, απειλώντας τους, ενώ προξένησε ζημιές στον χώρο.
Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψή του, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στο περιστατικό.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος μαθητής έχει προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες. Παρόμοια συμπεριφορά έχει επιδείξει και κατά το παρελθόν στο ίδιο σχολείο αλλά και σε άλλα σχολικά περιβάλλοντα, ενώ έχει δημιουργήσει προβλήματα και μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον.
Σε βάρος του μαθητή κατατέθηκε μήνυση από εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών για εξύβριση και απειλή. Με απόφαση του εισαγγελέα ο 16χρονος θα μεταφερθεί στην Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ για να εκτιμηθεί η κατάστασή του.
ΠΗΓΗ neakriti.gr

