Κρήτη

Χανιά: Κομμάτι τσιμέντου από μπαλκόνι έπεσε σε αυτοκίνητο

Χανιά: Κομμάτι τσιμέντου από μπαλκόνι έπεσε σε αυτοκίνητο
Το κομμάτι του τσιμέντου, που είναι προέκταση του μπαλκονιού, ξεκόλλησε από τον 4 όροφο κτιρίου και έπεσε στο καπό ΙΧ αυτοκινήτου

Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός η κάτι χειρότερο τη νύχτα στα Χανιά, όταν ξεκόλλησε ένα κομμάτι τσιμέντο από πολυκατοικία και «προσγειώθηκε» στο καπό αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο από κάτω.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου έβρεχε καταρρακτωδώς ενώ φυσούσαν και πολύ δυνατοί άνεμοι. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ΕΡΤ Χανίων, το κομμάτι του τσιμέντου που είναι προέκταση του μπαλκονιού, ξεκόλλησε από τον 4 όροφο του κτιρίου και έπεσε στο καπό ΙΧ αυτοκινήτου ενοίκου της πολυκατοικίας, προκαλώντας του σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Yπηρεσία, η οποία κατά τη διάρκεια της νύχτας δέχτηκε αρκετές κλήσεις για προβλήματα που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία, όπως σπασμένα δέντρα και εγκλωβισμούς σε ασανσέρ λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά στα Χανιά που σημειώνονται πτώσεις από μπαλκόνια και παλιά κτίρια.

κομμάτι τσιμέντου από μπαλκόνι

 

κομμάτι τσιμέντου από μπαλκόνι

ΠΗΓΗ neakriti.gr