Κρήτη

Χανιά: Νέα ενημέρωση για το 2,5 ετών κορίτσι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα της

NISSOS KALYMNOS: Δυο ρήγματα στο πλοίο μετά την πρόσκρουση σε ύφαλο – Έδεσε στην Κάλυμνο

Το άτυχο κορίτσι παραμένει σε νοσοκομείο και οι γιατροί αναλύουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η μικρή παρασύρθηκε στα Χανιά, όταν ο πατέρας της έκανε όπισθεν…

Σταθερά κρίσιμη είναι η κατάσταση του μικρού κοριτσιού, που παρέσυρε ο πατέρας του με το αυτοκίνητο που οδηγούσε στα Χανιά, κάνοντας όπισθεν, το μεσημέρι της Τρίτης 16 Μαϊου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο creta24.gr, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, το 2,5 ετών κοριτσάκι, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και δεν δείχνει μέχρι στιγμής να υπάρχει θετική εξέλιξη στην πορεία της υγείας του, με βάση την θεραπεία που λαμβάνει.

Οι επόμενες ώρες παραμένουν κρίσιμες. Υπενθυμίζεται ότι το μικρό παιδί έχει υποστεί σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 16 Μαϊου σε περιοχή της Κισάμου στα Χανιά όταν ο πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει. Δυστυχώς, δεν είδε πως πίσω από το όχημα βρισκόταν το 2,5 ετών κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το άτυχο κοριτσάκι μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο Χανίων. Στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά του ΠΑΓΝΗ για να εισαχθεί στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα». Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

ΠΗΓΗ newsit.gr