Κρήτη

Χανιά: Περίμενε 1,5 χρόνο να έρθει το δέμα από το Ηράκλειο – Είχε και ληγμένα φαγώσιμα

Ηράκλειο: Το δέμα που παρέλαβε από το ΚΤΕΛ ήταν παράνομο

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη στην Κρήτη, όταν ένας Χανιώτης από τον Πλάτανο Κισάμου χρειάστηκε να περιμένει 1,5 χρόνο για να παραλάβει δέμα από τα ΕΛΤΑ, το οποίο του είχε σταλεί… από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τη Χερσόνησο στο Ηράκλειο.

«Σήμερα παραλάβαμε δύο γράμματα από το παρελθόν! Το ένα σχετικά πρόσφατο από 16 Ιανουαρίου του 2023, όμως το δεύτερο δέμα από τη Χερσόνησο έκανε 1,5 χρόνο για να φτάσει στον Πλάτανο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο άνθρωπος, καταγγέλλοντας την καθυστέρηση των ΕΛΤΑ στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, μέσα στο δέμα υπήρχαν και κάποια φαγώσιμα, τα οποία έληξαν τον Νοέμβριο του 2022 ενώ στις φωτογραφίες παρακάτω φαίνονται τα γραμματόσημα του 2021.

Χανιά: Περίμενε 1,5 χρόνο να έρθει το δέμα από το Ηράκλειο – Είχε και ληγμένα φαγώσιμα Χανιά: Περίμενε 1,5 χρόνο να έρθει το δέμα από το Ηράκλειο – Είχε και ληγμένα φαγώσιμα

Ο Χανιώτης ανέφερε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει καθυστερήσει να λάβει δέμα από τα ΕΛΤΑ, αφού έχουν αργήσει να του πάνε και λογαριασμούς νερού για μεγάλο διάστημα, με αποτέλεσμα να χάσει και την έκπτωση για την εμπρόθεσμη εξόφληση.

ΠΗΓΗ newsit.gr