Κρήτη

Χανιά: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία

Χανιά: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία

Η δράση αφορά είδη πρώτης ανάγκης και θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων
Στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας, προχωρούν από αύριο Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας.

Η δράση αφορά είδη πρώτης ανάγκης και θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.

Όπως επισημαίνει σε γραπτή δήλωση της η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, «σε τέτοιες συνθήκες καταστροφής όπου ο καθένας θα ένιωθε αβοήθητος, είναι καθήκον όλων μας να συνεισφέρουμε στους συμπολίτες μας μέσω της αλληλεγγύης στο μέτρο που μας επιτρέπεται, ευελπιστώντας για την ανταπόκριση όσων το επιθυμούν και με όποιον τρόπο μπορούν».

Ανάλογη δράση ανακοίνωσε και ο Δήμος Αποκορώνου με την παράδοση των ειδών να γίνεται στο Δημαρχείο Αποκορώνου στις Βρύσες και στα Δημοτικά καταστήματα Βάμου, Καλυβών, Καβρού και Ασή Γωνιάς από αύριο έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προχώρησε και η Τομεακή Οργάνωση του ΚΚΕ στο πλαίσιο του 49ου φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη.
ΠΗΓΗ neakriti.gr