Κρήτη

Χωρίς F16 ο εορτασμός του Πολιούχου Ηρακλείου Αγίου Μηνά

Χωρίς F16 ο εορτασμός του Πολιούχου Ηρακλείου Αγίου Μηνά
Δεν θα συμμετάσχει και φέτος η Ομάδα «Ζευς» της Πολεμικής μας Αεροπορίας στον εορτασμό του προστάτη του Μεγάλου Κάστρου, Αγίου Μηνά – «Για δεύτερη χρονιά το ΥΠΕΘΑ αρνήθηκε τη συμμετοχή της ομάδας ΖΕΥΣ, ντροπή», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Γιώργος Κωστάκης

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας, δεν θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά στις εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου της πόλης του Ηρακλείου, Αγίου Μηνά, αύριο Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας δεν έκανε αποδεκτό σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Κρήτης και αεροσκάφος F16, το οποίο σε προηγούμενες χρονιές προσέφερε ένα εντυπωσιακό θέαμα στους χιλιάδες Ηρακλειώτες στην περιοχή του Καράβολα δεν θα πετάξει.

Γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση του αντισμήναρχου ε.α. Γιώργου Κωστάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ΥΠΕΘΑ (δηλαδή ο υπουργός) αρνήθηκε την συμμετοχή της ομάδας ΖΕΥΣ στον εορτασμό του προστάτη της πόλης του Ηρακλείου ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ… ντροπή!».

ανάρτηση

ΠΗΓΗ neakriti.gr