Ελληνική Οικονομία Κρήτη

Creta Farms: Ένα βήμα πριν την σωτηρία της – “Μπλόκο” του ΠΑ.ΜΕ. στο εργοστάσιο

Ανά λεπτό θα συνδέονται οι ταμειακές με το Taxis για να αποστέλλουν όλα τα δεδομένα των αποδείξεων

Υπεγράφη η Συμφωνία Εξυγίανσης της Creta Farms, αναμένει το πράσινο φως από τις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές για να περάσει στην Impala.

Η Creta Farms με σημερινή της ανακοίνωση γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της και τον υποψήφιο στρατηγικό επενδυτή, την Εταιρεία με την επωνυμία «IMPALA HELLAS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «IMPALA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», θυγατρική επιχείρηση της «BELLA BULGARIA S.A.» και επετεύχθη Συμφωνία Εξυγίανσης της Εταιρείας.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση η συμφωνία αυτή θα ολοκληρωθεί και θα υλοποιηθεί υπό την προϋπόθεση της σχετικής επικύρωσής της (σύμφωνα με τα άρθρα 106β και δ του Ν. 3588/2007 όπως ισχύει) από τις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές. Δεδομένων των ανωτέρω, η Εταιρεία θα προβεί άμεσα στην κατάθεση της αίτησης προς επικύρωση της ως άνω υπογραφείσας Συμφωνίας Εξυγίανσης ενώπιον του αρμοδίου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου.

Η Εταιρεία θα συνεχίσει να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τις περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της και την υλοποίηση της Συμφωνίας Εξυγίανσης καταλήγει η ανακοίνωση.

Μπλόκο του ΠΑΜΕ στην «Creta Farms» στο Ρέθυμνο την Πέμπτη 

Την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της επιχείρησης «Creta Farms» στο Ρέθυμνο που για μήνες δουλεύουν μέσα στην ανασφάλεια για το μέλλον των θέσεων εργασίας τους και των δικαιωμάτων τους εξέφρασαν την Πέμπτη, Σωματεία και εργαζόμενοι ύστερα από κάλεσμα της τοπικής γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Πάνω από 200 εργαζόμενοι έχουν βρεθεί εκτός εταιρείας το τελευταίο εξάμηνο, με δεκάδες απολύσεις να γίνονται προ λίγων ημερών.

Εργαζόμενοι βρέθηκαν έξω από την επιχείρηση, μοίρασαν ανακοινώσεις στους εργαζόμενους και τους κάλεσαν να παλέψουν οργανωμένα για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας τους και των δικαιωμάτων τους. Τόνισαν την ανάγκη να πάρουν την υπόθεση του αγώνα στα χέρια τους καθώς και ότι δεν θα βρίσκονται μόνοι τους.