Κρήτη

Δεν ξεχνούν τα θύματα της τραγωδίας στο Γεροπόταμο

Έτσι πιάστηκαν οι πορτοφολάδες!

Ένας χρόνος από το τραγικό συμβάν με τους τέσσερις νεκρούς που συγκλόνισε την Κρήτη

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την τραγωδία στα παγωμένα νερά του Γεροποτάμου στη Μεσαρά που βρήκαν φρικτό θάνατο ένα ζευγάρι και δύο ακόμα γυναίκες.

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε την Κρήτη άλλα και το πανελλήνιο συγγενείς και φίλοι τιμούν τα αδικοχαμένα πρόσωπα της τραγωδίας.

Τον Κωνσταντίνο Γιαννακάκη, την Ροδούλα Τζαγκαράκη, την 23χρονη αδελφή της Μαριλένα και τη μητέρα των κοριτσιών Μαρία Τζαγκαράκη – Χατζηπάνου, που όλοι μαζί έμελλε να βρουν τον θάνατο στα ορμητικά νερά του ποταμού και ενώ επέστρεφαν από γλέντι γάμου.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το Σάββατο μνημόσυνο για να την ανάπαυση των ψυχών της 23χρονης Μαριλένας αλλά και της μητέρας της Μαρίας στο Ιερό Ναό της Παναγίας στις Άνω Αρχάνες, εκεί όπου αρκετός κόσμος βρέθηκε για να τιμήσει την μνήμη των δύο γυναικών.

Δεν ξεχνούν τα θύματα της τραγωδίας στο Γεροπόταμο

Το πρωί της Κυριακής, μνημόσυνο αναμένεται να τελεστεί για τον Κωνσταντίνο και τη Ροδούλα το ζευγάρι που δεν πρόλαβε να παντρευτεί ούτε να χαρεί την κορούλα του που είχε έρθει στην ζωή λίγους μήνες πριν το τραγικό συμβάν.

Πλήθος συγγενών και φίλων αναμένεται να βρεθεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Κρούστα Αγίου Νικολάου για να ανάψει ένα κεράκι για τους αδικοχαμένος νέους που ούτε ο θάνατος κατάφερε να τους χωρίσει…