Κρήτη

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη για τον Κυριάκο Πιερρακάκη

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη για τον Κυριάκο Πιερρακάκη

Το πρόγραμμα των επισκέψεων και συναντήσεων
Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί από αύριο ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος μαζί με τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο που τον συνοδεύει, θα επισκεφτούν το Πολυτεχνείο Κρήτης, θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Χανίων παρουσία των τοπικών φορέων και ακολούθως θα συναντήσουν το δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Το αυριανό πρόγραμμα του κ.Πιερρακάκη περιλαμβάνει ακόμα επίσκεψη στο ΜΑΙΧ και ομιλία που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χανίων στο Αρσενάλι.

Στο Ηράκλειο, οι κύριοι Πιερρακάκης και Λιβάνιος θα επισκεφτούν τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Κρήτης, στη συνέχεια θα βρεθούν στη Λότζια για συναντήσεις με τη δημοτική αρχή, θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΡΟΝ και το απόγευμα θα επισκεφτούν το ΙΤΕ.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Παγκρήτιας Τράπεζας στο ξενοδοχείο Αμιράντες, ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία της ηγεσίας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο νησί.

ΠΗΓΗ cretalive.gr