Επικαιρότητα Κρήτη

Δύο ακόμη τουρίστες σε ξενοδοχείο Covid

Προκλητικό μήνυμα Ερντογάν στην Ελλάδα: Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα

Θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες

Δύο ακόμη τουρίστες από το Ισραήλ μεταφέρθηκαν την Παρασκευή στο ξενοδοχείο Covid στο Ρέθυμνο, αφού ο ένας εκ των δύο διαπιστώθηκε πως είναι θετικός στον κορωνοΐό.

Σύμφωνα με το goodnet.gr,  ένας από τους δύο νεαρούς υπεβλήθη σε δειγματοληπτικό έλεγχο στο αεροδρόμιο και διαπιστώθηκε πως είναι θετικός στον κορωνοΐό, ενώ ένας ακόμη που ταξίδευαν μαζί αν και είναι αρνητικός στον κορωνοΐό, μεταφέρθηκε και εκείνος στο ξενοδοχείο Covid στο Ρέθυμνο όπου και θα παραμείνουν για την προβλεπόμενη καραντίνα των 14 ημερών.

Υπενθυμίζεται πως χθες ένας τουρίστας από την Ουγγαρία είχε μεταφερθεί επίσης στο ξενοδοχείο Covid στο Ρέθυμνο, αφού διαπιστώθηκε πως είναι θετικός στον κορωνοΐό.

 

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως και μια εκπαιδευτικός στο Ρέθυμνο νοσεί από κορωνοιό. Η ίδια  καθ’ υπόδειξη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ και δύο ακόμη συνάδελφοί της με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή, για προληπτικούς λόγους μπαίνουν και εκείνοι σε καραντίνα.

 

Τέλος σημειώνεται πως την Παρασκευή ανακοινώθηκαν πανελλαδικά 202 νέα κρούσματα του ιού εκ των οποίων τα 10 εντοπίζονται στην Κρήτη και από αυτά ένα στο νομό του Ρεθύμνου.