Κρήτη

Έφαγαν σε 3 ταβέρνες στην Κρήτη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

Ουκρανία: Εντοπίστηκε ρωσικό δίκτυο στρατολόγησης Κουβανών

Εργαζόμενος σε ένα από τα εστιατόρια φέρεται να δημοσίευσε τη φωτογραφία των Βρετανών στο Facebook

Ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών φέρεται να «φέσωσε» τρεις ταβέρνες στην Κρήτη. Οι δυο τους, αφότου έτρωγαν και έπιναν, διαμαρτύρονταν για το γεύμα ή το δείπνο τους και αρνούνταν να πληρώσουν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, έφυγαν χωρίς να πληρώσουν από τουλάχιστον τρεις ταβέρνες στην Κρήτη, στο χωριό Κουτουλουφάρι.

Την τελευταία φορά βρέθηκαν σε ένα γνωστό εστιατόριο του νησιού, το οποίο φημίζεται για τις εξαιρετικές πίτσες, τα θαλασσινά και τα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά του. Ένας υπάλληλος, που εξοργίστηκε με τη συμπεριφορά τους, δημοσίευσε τη φωτογραφία των Βρετανών γράφοντας: «Έχετε τον νου σας σε αυτό το ζευγάρι. Αφότου τελειώνουν το φαγητό τους, αρνούνται να πληρώσουν τον λογαριασμό. Είμαστε το τρίτο εστιατόριο, στο οποίο εφαρμόζουν αυτή την τακτική. Είναι καλό να επικοινωνούμε μεταξύ μας για να ξέρουμε τι να περιμένουμε».

Έξαλλοι οι Βρετανοί με τους ομοεθνείς τους

Στην ανάρτηση που έγινε στο γκρουπ «Koutouloufari For Ever» στο Facebook, αρκετοί Βρετανοί τα έβαλαν με τους ομοεθνείς τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Έφαγαν σε 3 ταβέρνες στην Κρήτη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

«Όμορφοι άνθρωποι κι ωραίος τόπος. Ντροπή σας», «ντροπή να κάνεις κάτι τέτοιο σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους», «κάτι τέτοιοι ντροπιάζουν την Αγγλία» είναι κάποια από τα σχόλια.

Ο Μαρκ Φλιν, πρώην εργαζόμενος του βρετανικού υπουργείου Άμυνας που ζει στην Κρήτη εδώ και 16 χρόνια, κατηγόρησε τους δύο συμπατριώτες του ότι «εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη των Ελλήνων». Όπως εξήγησε στη βρετανική εφημερίδα, τα περισσότερα εστιατόρια στην Ελλάδα δεν συνηθίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες των πελατών όταν συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό. Όμως το συγκεκριμένο ζευγάρι μάλλον «το παρατράβηξε» αφού έκανε το ίδιο πράγμα σε τρεις ταβέρνες.