Κοινωνία Κρήτη

Έγινε μοναχός ο σεφ Στάθης Αυγουστάκης του Masterchef μετά τον θάνατο της μητέρας του και του ανιψιού του σε τροχαίο στην Αγία Πελαγία

Ένας πραγματικά άξιος άνθρωπος
Σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στις 28 Ιανουαρίου στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Λυγαριάς είχε χάσει τη ζωή της η Μαρία Καραμανιά – Αυγουστάκη, μητέρα του γνωστού σεφ Στάθη Αυγουστάκη, ενώ το αγοράκι, ανιψιός του, που καθόταν στο πίσω κάθισμα μαζί με τη μητέρα του 31 ετών, εξέπνευσε λίγες ημέρες αργότερα.

Ο αγαπητός σεφ, έγινε μοναχός, με τα μηνύματα του στα social media να πέφτουν βροχή, φωνάζοντας «άξιος», ενώ και τα likes είναι πάρα πολλά. Εξάλλου ο πρότερος βίος του, έδειχνε πως ήταν ένας τρομερός άνθρωπος, γνωστός τόσο για το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο, όσο και για την προσφορά στον συνάνθρωπο, ο οποίος είχε συγκινήσει στο Masterchef 4.

Η ημέρα που άλλαξε η ζωή του

Στις 30 Ιανουαρίου του 2024, το αυτοκίνητο της οικογένειας που κατευθυνόταν προς Χανιά με οδηγό τη γιαγιά και στο πίσω κάθισμα ο εγγονός και η μητέρα του 31 ετών που τραυματίστηκε ελαφρά συγκρούστηκε με ένα λευκό βαν που οδηγούσε αλλοδαπός και ο οποίος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα υποστηρίζοντας ο ίδιος ότι ήθελε να αποφύγει κάποιο κατσίκι!

Ύστερα από το τροχαίο το μοιραίο απόγευμα εκείνης της Κυριακής η γιαγιά, η 59χρονη Μαρία Καραμανιά που ήταν και μητέρα του σεφ Στάθη Αυγουστάκη που είχε λάβει μέρος στο Master Chef κατέληξε το πρωί της Δευτέρας και περίπου 10 μέρες μετά κατέληξε και το εγγονάκι της που αεροβαπτίστηκε στη ΜΕΘ.

ΠΗΓΗ neakriti.gr