Κρήτη

Έγινε ο γάμος της χρονιάς: Η 82χρονη νύφη και ο 41χρονος γαμπρός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσαρά – Βίντεο με τη νύφη και τον γαμπρό

Έγινε ο γάμος της χρονιάς: Η 82χρονη νύφη και ο 41χρονος γαμπρός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσαρά - Βίντεο με τη νύφη και τον γαμπρό
Εκατοντάδες κόσμου ήταν συγκεντρωμένοι και χειροκροτούσαν, ενώ το Παρασκιώ στο λευκό νυφικό δεν έδειχνε ότι ήταν μεγαλύτερη κατά σαράντα χρόνια από τον γαμπρό

Εκείνη έφτασε υπέρλαμπρη στο λευκό νυφικό της, ενώ ο γαμπρός φορώντας αθλητικό μπλουζάκι, της πρόσφερε την ανθοδέσμη και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα και αμέσως μετά ξεκίνησε το μυστήριο.

Δείτε το βίντεο από το ΔιαSOSτε τη Μεσαρά:

Παρασκιώ

Εκατοντάδες κόσμου ήταν συγκεντρωμένοι και χειροκροτούσαν, ενώ το Παρασκιώ στο λευκό νυφικό δεν έδειχνε ότι ήταν μεγαλύτερη κατά σαράντα χρόνια από τον γαμπρό. Έφτασε με όργανα στην Εκκλησία, ενώ φαίνεται ότι τήρησε και το έθιμο να τον στήσει, χωρίς να λείπουν και τα πειράγματα των φίλων.

Την γαμήλια τελετή κάλυψαν και τα αθηναϊκά κανάλια, καθώς το θέμα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αφού θεωρείται πολύ σπάνιο για τα δεδομένα της ελληνικής επαρχίας, ένας γάμος με παπά, κουμπάρο και νυφικό μεταξύ μίας 82χρονης και ενός 41χρονου.

Η διαφορά ηλικίας για τις διασημότητες δεν τυγχάνει τόσο σχολιασμού όσο έτυχε η ιστορία αγάπης της 82χρονης Παρασκιώς Λαμπρογιαννάκη και του Κωστή Χαλκιαδάκη, που γνωρίστηκαν σε ένα καφενείο στον Κρότο. Και οι δύο ασκούν το κτηνοτροφικό επάγγελμα. Πληροφορίες πάντως θέλουν γυναίκες μεγάλης ηλικίας από όλη την Κρήτη να έχουν φτάσει ακόμη και με λεωφορεία στην περιοχή για να παρακολουθήσουν τον γάμο παίρνοντας κουφέτα και λίγη… τύχη από τύχη της Παρασκιώς.

Δεν αποκλείεται να είναι και γάμος για ρεκόρ Γκίνες «τηρουμένων των αναλογιών για την Ελλάδα», καθώς λίγες είναι οι περιπτώσεις που ο γαμπρός έχει ακριβώς τα μισά χρόνια από τη νύφη. Ποιο σύνηθες είναι το αντίθετο.

Υπενθυμίζεται ότι το ερωτευμένο ζευγάρι είχε προαναγγείλει στον αρραβώνα του – που έγινε τον περασμένο Ιούλιο – ότι θα τους πάντρευαν εκατό κουμπάροι, ενώ οι καλεσμένοι τους θα έφταναν σε αριθμό τους 2,5 χιλιάδες. Μετά το μυστήριο αναμένεται τρικούβερτο γλέντι, το οποίο θα κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δείτε το βίντεο από το ΔιαSOSτε τη Μεσαρά:

 

ΠΗΓΗ neakriti.gr