Επικαιρότητα Κρήτη

Εγκληματική ομάδα: Τρεις στη φυλακή, ελεύθερος ο πρώην αστυνομικός

Εγκληματική ομάδα: Τρεις στη φυλακή, ελεύθερος ο πρώην αστυνομικός

Κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις απολογίες τους, οι τρεις από τους τέσσερις εμπλεκόμενους

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματική ομάδα που διακινούσε όπλα και ναρκωτικά.

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 50χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος φέρεται ως βασικός κατηγορούμενος και για τα δύο σκέλη της δικογραφίας, ο 40χρονος Αλβανός αλλά και ο 38χρονος Ηρακλειώτης ξυλουργός. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Αθήνα.

Τη δικογραφία στην οποία περιλαμβάνονται και άλλοι κατηγορούμενοι, χειρίστηκε το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο 50χρονος, ο οποίος όπως έχει γράψει το Cretalive έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια για σοβαρές υποθέσεις με βαρύ οπλισμό, φέρεται για μία ακόμα φορά να εστίασε στον «εθισμό» του και στην τρέλα του για τα όπλα, αρνούμενος με σθένος κάθε εμπλοκή του στη διακίνηση ναρκωτικών.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του συνταξιούχου αστυνομικού κ. Γιώργος Κοκοσάλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ποινική μεταχείριση του εντολέα του, ο οποίος εξ αρχής αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ