Επικαιρότητα Κρήτη

Εμφανίστηκε η ΕΛΑΣ… σχόλασε ο γάμος!

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, επισκέφθηκε την 335 Μοίρα της 116 Πτέρυγα Μάχης (116ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Αράξου, όπου τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Μονάδας, Ταξίαρχος (Ι) Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και ο Διοικητής της Μοίρας, Αντισμήναρχος (Ι) Παναγιώτης Κατσικάρης.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός συνομίλησε με το προσωπικό της Μοίρας και συμμετείχε σε πτήση σχηματισμού δύο (2) αεροσκαφών F-16 Block 52+ Advanced σε αποστολή εναέριας μάχης.

Έπεσε και πρόστιμο 3.000 ευρώ

Η μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων, ειδικά όταν πρόκειται για κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν μπορεί να περνά απαρατήρητη και η τοπική αστυνομία έδρασε άμεσα και λειτούργησε αποτρεπτικά!

Άλλωστε ο γάμος μεταξύ των Ρομά, γινόταν στο… προαύλιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, στον καταυλισμό στα Δυο Αοράκια και οι πληροφορίες για γάμο – πρόκληση είχαν φτάσει έγκαιρα στο γραφειο της Διεύθυνσης.

Χτες το βράδυ λοιπόν, λίγο μετά τις 11 κι ενώ το πανηγύρι είχε στηθεί με τα μπαλόνια που είχαν κατακλύσει το χώρο να έχουν δημιουργήσει μια ζέστη ατμόσφαιρα, εμφανίστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και… σχόλασαν το γάμο, μοιράζοντας και πρόστιμο 3000 ευρώ όπως προβλέπεται στην περίσταση, ενώ ο γαμπρός αντί για το νυφικό κρεββάτι πέρασε την πρώτη βραδιά του γάμου του στα κρατητήρια του αστυνομικού Μεγάρου για τα περαιτέρω !