Κρήτη

Ενδοοικογενειακή βία: Νέο επεισόδιο στα Χανιά – 52χρονος χτυπούσε τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του

Ενδοοικογενειακή βία: Νέο επεισόδιο στα Χανιά - 52χρονος χτυπούσε τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του

Η 15χρονη κόρη κατήγγειλε ότι ο πατέρας της συχνά ξυλοκοπά και τα άλλα δύο παιδάκια με την 41χρονη μητέρα να παρακολουθεί αμέτοχη

Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί τις αρχές, μετά από καταγγελία που ήρθε στο φως το απόγευμα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου, με θύματα αυτή τη φορά τρία παιδιά ηλικίας 15, 13 και 4 ετών.

Οι βιαιοπραγίες σε βάρος τους από τον ίδιο τους τον πατέρα αποκαλύφθηκαν με αφορμή ένα ακόμη ξέσπασμα του 52χρονου πατέρα εναντίον της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας.

Το περιστατικό συνέβη στο μπαλκόνι του σπιτιού και μπροστά στα μάτια ενός γείτονα ο οποίος έσπευσε να γλιτώσει την 15χρονη.

Λίγο πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία, ο 65χρονος γείτονας του δράστη μαζί με τον 40χρονο γαμπρό του λογομάχησαν έντονα με τον 52χρονο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τους χτυπήσει.

Η πενταμελής οικογένεια, ο 65χρονος γείτονας αλλά και ο 40χρονος γαμπρός του γείτονα προσήχθησαν στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Η έφηβη κόρη κατήγγειλε ότι ο πατέρας της συχνά ξυλοκοπά και τα άλλα δύο παιδάκια της οικογένειας -ένα αγόρι 13 χρόνων και ένα 4 χρόνων- με την 41χρονη μητέρα να παρακολουθεί αμέτοχη και να αρνείται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης δεν είναι γνώριμος των αρχών καθώς δεν έχει γίνει στο παρελθόν καταγγελία για παρόμοιο περιστατικό.

Ο 65χρονος γείτονας και ο 40χρονος γαμπρός του κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη και αναμένεται το πρωί της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο δράστης συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των παιδιών και της συζύγου του και για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών σε βάρος του γείτονα και του 40χρονου.

Η σύζυγος και μητέρα των παιδιών δεν θέλησε να καταθέσει για όσα βίωναν τα ανήλικα ενώ ουδέποτε προέβη σε καταγγελία.
ΠΗΓΗ neakriti.gr