Κρήτη

Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: Η νύχτα που σύζυγος από θύτης έγινε και θύμα

Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: Η νύχτα που σύζυγος από θύτης έγινε και θύμα

Η ενδοοικογενειακή βία συνεχίζεται και στο Ηράκλειο οι καταγγελίες πληθαίνουν. Αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν σε σπίτι όταν ο 59χρονος άρχισε να τσακώνεται με την 55χρονη γυναίκα του…

Νέο περιστατικό με ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο, με το επεισόδιο να ξεκινάει στο διαμέρισμα του ζευγαριού και να ολοκληρώνεται σε νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε ο 59χρονος. Εκείνος που λίγο νωρίτερα φέρεται να χτύπησε την κατά 4 χρόνια νεότερη γυναίκα του. Όταν εκείνη έδειξε αποφασισμένη να κάνει καταγγελία στην αστυνομία, ο σύζυγος αποφάσισε να πιει χλωρίνη. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και πλέον η κατάσταση της υγείας του, δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

Αναπάντεχη τροπή είχε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαρτίου στο Ηράκλειο και κινητοποίησε την Αστυνομία. Ο φερόμενος ως θύτης έγινε και θύμα, αφού, αμέσως μετά τον καβγά με τη σύζυγό του, κατάπιε ποσότητα χλωρίνης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν με ένα φραστικό επεισόδιο που είχαν μια 55χρονη γυναίκα με τον 59χρονο σύζυγό της. Όπως η ίδια κατήγγειλε στους αστυνομικούς, ο 59χρονος την εξύβρισε και την απείλησε.

Κάτω από αδιευκρίνιστες, ωστόσο, συνθήκες, μετά τον καυγά, ο 59χρονος κατάπιε ποσότητα χλωρίνης και χρειάστηκε να διακομιστεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς, παραμένει εκτός κινδύνου και αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρικό έλεγχο.