Κρήτη

Ενώπιον της δικαιοσύνης η ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια

Ενώπιον της δικαιοσύνης η ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια και ο σύζυγός της κλειδώθηκαν στο ΚΑΠΗ του Αρκαλοχωρίου

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν η ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και ο σύζυγός της, οι οποίοι –  μετά και το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί καθώς συνέχιζε να πηγαίνει στην εργασία της παρά την αναστολή εργασίας –  κλειδώθηκε μαζί με τον σύζυγό της στο ΚΑΠΗ του Αρκαλοχωρίου αρνούμενη να αποχωρήσει.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι, ωστόσο η αστυνομία τους έβαλε από την πίσω πόρτα προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Όπως έγραψε ήδη το Cretalive η φυσικοθεραπεύτρια ισχυρίζεται πως ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των “Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών” οι οποίοι επικαλούμενοι απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης δρουν σε διάφορες περιοχές της χώρας ανακαλώντας αποφάσεις θεσμικών φορέων.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοτική υπάλληλος η οποία δεν έχει εμβολιαστεί τέθηκε σε καθεστώς αναστολής εργασίας. Ωστόσο παρουσιαζόταν καθημερινά στη θέση της στο Φυσιοθεραπευτικό Τμήμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο καθώς εντοπίστηκε σε έλεγχο της ΕΛΑΣ.

ΠΗΓΗ