Επικαιρότητα Κρήτη

Επείγουσα ενημέρωση για τη συμπληρωματική προμήθεια αυτοδιαγνωστικών τεστ (self tests) στα σχολεία

Επείγουσα ενημέρωση για τη συμπληρωματική προμήθεια αυτοδιαγνωστικών τεστ (self tests) στα σχολεία

Εν όψει της επανέναρξης των μαθημάτων, αύριο, Δευτέρα 10-01-2022 οι μαθητές θα πρέπει να επιδείξουν το 1ο αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) κατά την είσοδό τους στο σχολείο. Κατόπιν ενημέρωσης του ΥΠΑΙΘ, σας γνωρίζουμε πως αυτές τις ημέρες πάνω από το 87% των δικαιούχων έχουν πάρει από τα φαρμακεία selftest, ενώ συνήθως η απορρόφηση ήταν περίπου 70%.

Στις μεμονωμένες περιπτώσεις που κάποιοι γονείς δεν προμηθεύτηκαν έγκαιρα αυτοδιαγνωστικά τεστ (self tests), το κάθε σχολείο θα διαθέτει από το απόθεμά του στους μαθητές που είναι απαραίτητο.

Για όσες σχολικές μονάδες χρειάζονται συμπληρωματική προμήθεια αυτοδιαγνωστικών τεστ, παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες – Προϊστάμενοι/νες, να προσέλθουν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου (Πιτσουλάκη 73), σήμερα, Κυριακή 09-01-2022 και ώρα 18:00-20:00, για να προμηθευτούν, ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν τις παραπάνω περιπτώσεις μαθητών για τη Δευτέρα 10-1-2022.

Για όσους/όσες δεν είναι εφικτό να προσέλθουν σήμερα, σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνσή μας θα είναι ανοιχτή για να τα παραλάβουν τη Δευτέρα από τις 7:00 το πρωί.

Γραφείο Τύπου

Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου