Κρήτη Υγεία

Επίσκεψη Πολάκη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Επίσκεψη Πολάκη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Τελετές εγκαινίων αλλά και συναντήσεις με εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία περιλαμβάνει το πρόγραμμα του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο Ηράκλειο, ανήμερα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ελευθερίας, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο κ. Πολάκης θα προηγηθούν τα εγκαίνια της λειτουργίας του νέου μαστογράφου στο Κέντρο Υγείας Ηρακλείου στις 11:30 το πρωί και εν συνεχεία στις 12:30 ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θα μεταβεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου για τα εγκαίνια του νέου ξενώνα φιλοξενίας προορίζεται για τους συνοδούς των ασθενών που έχουν ανάγκη.

Στο Βενιζέλειο ωστόσο, ο κ. Πολάκης θα ξεναγηθεί στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και θα επισκεφθεί το έργο για τη νέα πτέρυγα του νοσηλευτικού ιδρύματος που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η επίσκεψή του θα κλείσει με σειρά επαφών που θα έχει με εκπροσώπους των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία του Ηρακλείου και τα συνδικαλιστικά τους σωματεία.