Κρήτη

Έρευνες και στην Κρήτη για τα συχνά ταξίδια της ρωσίδας κατασκόπου με το… βελονάκι! – Ποια μέρη επισκεπτόταν (vid)

Έρευνες και στην Κρήτη για τα συχνά ταξίδια της ρωσίδας κατασκόπου με το... βελονάκι! - Ποια μέρη επισκεπτόταν (vid)

Η κατάσκοπος ήταν παντρεμένη με άλλον κατάσκοπο που υποδυόταν τον Περουβιανό στη Βραζιλία όμως στην Ελλάδα συζούσε με Έλληνα. Η κατάσκοπος άφησε πίσω της δύο lap-top από τα οποία προκύπτει ότι έκανε συχνά ταξίδια σε Κρήτη και Αλεξανδρούπολη

Η Μαρία Τσάλλα, η ρωσίδα κατάσκοπος Irina S., που αποκάλυψε η ΕΥΠ βρισκόταν στην Ελλάδα από το 2018 και ανήκει στην ομάδα illegals. Σύμφωνα με τον Σκάι η Μαρία που αγαπούσε το πλέξιμο και τη φωτογραφία είχε αδυναμία και στην Κρήτη και επισκεπτόταν πολύ συχνά στο νησί. Η ίδια είχε παρουσιαστεί ως κόρη ομογενούς και είχε επικαλεστεί πιστοποιητικό γέννησης παιδιού που είχε γεννηθεί το 1991 και είχε αποβιώσει. Η κατάσκοπος ήταν παντρεμένη με άλλον κατάσκοπο που υποδυόταν τον Περουβιανό στη Βραζιλία όμως στην Ελλάδα συζούσε με Έλληνα τον οποίο εγκατέλειψε τον Ιανουάριο φεύγοντας για ταξίδι στη Ρωσία προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες δουλειές υποσχόμενη ότι θα γύριζε. Φυσικά δε γύρισε ποτέ! Η κατάσκοπος άφησε πίσω της δύο lap-top από τα οποία προκύπτει ότι έκανε συχνά ταξίδια σε Κρήτη και Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα στην Κρήτη ερευνάται αν είχε επαφές με άλλα άτομα ή είχε στόχο τη Σούδα.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε ήταν και γειτόνισσα της Μιλένας Αποστολάκη Η Μαρία Τσάλλα ζούσε στον 2ο όροφο και η Μιλένα Αποστολάκη στον 5ο όροφο. Την είχε συναντήσει πολλές φορές στην είσοδο της πολυκατοικίας και όπως είπε η κ. Αποστολάκη τα ελληνικά της ήταν δομημένα.
ΠΗΓΗ neakriti.gr