Κρήτη

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη – Ακρωτηρίασαν τα κάτω άκρα υπαλλήλου

280 περιστατικά μέθης αντιμετώπισε το ΕΚΑΒ το τριήμερο στην Κρήτη!
Ο 50χρονος είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου οι γιατροί προκειμένου να σώσουν τη ζωή του προχώρησαν στον ακρωτηριασμό των κάτω άκρων του

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια ενός 50χρονου εργάτη στην Κρήτη, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα σε εργατικό ατύχημα που είχε στο Γυμνάσιο Μελεσών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης στις 7 Αυγούστου. Συνέπεια του βαρύτατου τραυματισμού του άτυχου άνδρα, ο οποίος καταπλακώθηκε από το μηχάνημα κλαρκ που χειριζόταν, ήταν ο ακρωτηριασμός των ποδιών του από το ύψος της κνήμης.

Τον ακρωτηρίασαν για να του σώσουν τη ζωή

Ο 50χρονος είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου οι γιατροί προκειμένου να σώσουν τη ζωή του προχώρησαν στον ακρωτηριασμό των κάτω άκρων του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Την Πέμπτη κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας και μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου πραγματοποίησε αυτοψία στην αυλή του σχολείου όπου πραγματοποιούνταν εργασίες και στη διάρκειά τους συνέβη το σοβαρότατο εργατικό ατύχημα.

Πηγή: neakriti.gr