Επικαιρότητα Κρήτη Υγεία

Ετοιμάζουν κατάληψη στην ΔΥΠΕ Κρήτης!

Ετοιμάζουν κατάληψη στην ΔΥΠΕ Κρήτης!

Συνεχίζεται το “ντόμινο” προβλημάτων στα νοσοκομεία του νησιού

Ετοιμάζουν κατάληψη στην ΔΥΠΕ Κρήτης!Σε “σπαζοκεφαλιά” για… δυνατούς λύτες εξελίσσεται το θέμα της λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων στην Κρήτη, καθώς τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται καθημερινά.

Σειρά για να βγουν στους δρόμους παίρνουν οι κάτοικοι της Σητείας, που ετοιμάζουν παράσταση διαμαρτυρίας και κατάληψη – όπως προαναγγέλλουν – των γραφείων της ΔΥΠΕ Κρήτης, στο Ηράκλειο.
Η νέα κινητοποίηση προγραμματίζεται για το πρωί της Τετάρτης, 15 Νοεμβρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρεται:

“Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν.Κ.Υ. Σητείας, ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας και η Συντονιστική Επιτροπή για το Νοσοκομείο Σητείας συνδιοργανώνουμε την Τετάρτη 15/11/23 και ώρα 10 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας-κατάληψη της 7ης Υ.ΠΕ. ενάντια στη τραγική κατάσταση υποστελέχωσης, κυρίως σε βασικές ιατρικές ειδικότητες. Η συντελούμενη υπολειτουργία του Γ.Ν.Κ.Υ Σητείας, μας εξωθεί να στείλουμε με τον τρόπο αυτό ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες της κατευθύνσεις ότι η βιωσιμότητα του Νοσοκομείου δεν είναι προς διαπραγμάτευση. 

Η παρουσία και η συμπαράσταση σας στη διεκδίκηση του δικαιώματος Δημόσιας Ποιητικής και Δωρεάν Υγείας για τους Σητειακούς πολίτες και όχι μόνο, είναι σημαντική.

 

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας

Συντονιστική Επιτροπή για το Νοσοκομείο Σητείας

 

Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν.Κ.Υ. Σητείας”

Διαμαρτυρία Σητεία

Πηγή:www.cretalive.gr