Κρήτη

Ευρωπαίοι ηγέτες έρχονται στην Κρήτη!

Η «χαρά» των snipers: Ποια θεωρούνται τα καλύτερα τυφέκια ελεύθερων σκοπευτών [pics]

Σίγουρα το παρόν θα δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, παρόλο που το κόμμα του δεν ανήκει στην οικογένεια της ευρωπαϊκής δεξιάς

Η αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κρήτη και το Ηράκλειο έχει αρχίσει και όλοι κινούνται στο ρυθμό της παρουσίας Ευρωπαίων ηγετών στο νησί μας!

Να θυμίσουμε μόνο πως τα “study days” του ΕΛΚ είναι ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας, δεδομένου ότι θα συμμετάσχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Σίγουρα το παρόν θα δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, παρόλο που το κόμμα του δεν ανήκει στην οικογένεια της ευρωπαϊκής δεξιάς.

Ανεξάρτητα πάντως από το ποιοι Ευρωπαίοι ηγέτες θα έλθουν, είναι μια σημαντική εκδήλωση που φιλοξενείται στην Κρήτη και μια έμμεση διαφήμιση για το νησί, που στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου όποτε και γίνεται το τριήμερο στο ξενοδοχείο Creta Maris, θα ζει ακόμα το παρατεταμένο (τουριστικά) καλοκαίρι του!