Κρήτη

H απρόσμενη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης σε… μαγαζί tattoo

H απρόσμενη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης σε… μαγαζί tattoo

Ποια ήταν η αντίδραση των υπαλλήλων

Ο προκαθήμενος της εκκλησίας της Κρήτης, γνωστός για την καλή επαφή που έχει με τους νέους, περνούσε έξω από το τατουατζίδικο και αποφάσισε να μπει, αφού το κατάστημα, του φάνηκε πολύ ιδιαίτερο.

Έναν επισκέπτη διαφορετικό από τους άλλους δέχτηκε ένα γνωστό tattoo studio στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την πόρτα του καταστήματος πέρασε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος.

Ήταν μάλλον μία συνηθισμένη ημέρα στο tatoo studio της πόλης του Ηρακλείου, μέχρι που έκανε την εμφάνισή του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος. Ο προκαθήμενος της εκκλησίας της Κρήτης, γνωστός για την καλή επαφή που έχει με τους νέους, σημειώνει το creta24.gr, περνούσε έξω από το τατουατζίδικο και αποφάσισε να μπει, αφού το κατάστημα, του φάνηκε πολύ ιδιαίτερο.

Ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ανέβασαν stories στα social media, εξαίροντας τον Αρχιεπίσκοπο για τη στάση του απέναντι στις τάσεις της εποχής.

Μάλιστα σε ένα από τα stories αναφέρουν πως ο κ. Ευγένιος αποφάσισε να μπει στο κατάστημα αφού «πρώτη φορά είδε τέτοιο tattoo studio». Οι αναρτήσεις συνεχίστηκαν με χιουμοριστική διάθεση, άλλωστε το χιούμορ είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του Αρχιεπισκόπου.

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: Η απρόσμενη επίσκεψη σε tattoo studio και η αντίδραση  των υπαλλήλων H απρόσμενη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης σε… μαγαζί tattoo H απρόσμενη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης σε… μαγαζί tattoo

ΠΗΓΗ in.gr