Επικαιρότητα Κρήτη

Η δύναμη ψυχής και η ευστροφία έσωσαν την 20χρονη φοιτήτρια!

Η δύναμη ψυχής και η ευστροφία έσωσαν την 20χρονη φοιτήτρια!

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες, που έφερε στο φως το Livetalks, για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να γλιτώσει από τα ορμητικά νερά. Έμεινε στο στύλο για περισσότερο από μια ώρα!

Ζήτημα δευτερολέπτων θέλει για να γίνει το κακό! Και σε αυτά τα δευτερόλεπτα η ψυχραιμία και η αντιληπτικότητα μετράνε! Τον κίνδυνο αντιλήφθηκε ευτυχώς πολύ έγκαιρα η 20χρονη Ηρακλειώτισσα, η εικόνα της οποίας συγκλόνισε για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να βγει σώα από τα ορμητικά νερά που παρέσυραν τα πάντα.

Η νεαρή κοπέλα, που διασώθηκε από την Πυροσβεστική στην περιοχή του Καρτερού, έμεινε “κρεμασμένη” στο στύλο για τουλάχιστον μια ώρα! Νωρίτερα είχε την ευστροφία να αντιληφθεί ότι τα λίγα εκατοστά νερού που δυσκόλευαν την κίνηση του αυτοκινήτου της, δεν ήταν κάτι αμελητέο. Το αυτοκίνητό της χάθηκε γρήγορα, ωστόσο η ίδια βρήκε τη δύναμη να πατήσει σε άλλο όχημα, που είχε “εγκλωβιστεί” και να ανέβει στο στύλο! Και άντεξε να μείνει κρατημένη εκεί μέχρι να έρθουν οι διασώστες!

Τίποτε δεν προμήνυε το τι θα γίνει, όταν η φοιτήτρια στη Αθήνα, που βρέθηκε για λίγες μέρες στο πατρικό της στην Κρήτη, αποφάσισε, ενώ έριχνε ψιλόβροχο, να βγει από το σπίτι στον Καρτερό για μια εξωτερική δουλειά!

Ακούστε τις λεπτομέρειες της απίστευτη αντίδρασής της, όπως μεταδόθηκαν από το Livetalks και τον Κώστα Μπογδανίδη:

Ιδιαίτερη αναφορά στο σθένος της νεαρής γυναίκας έκανε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για τις αντοχές και το κουράγιο της και για τον τρόπο που αντέδρασε!