Κρήτη

Η κούρσα Αμμουδάρα-Ηράκλειο κόστισε …800 ευρώ!

Η κούρσα Αμμουδάρα-Ηράκλειο κόστισε …800 ευρώ!

Την υπόθεση χειρίστηκε το Α.Τ. Μαλεβιζίου που εντόπισε την 24χρονη.
Την πήρε κούρσα από Αμμουδάρα για Ηράκλειο τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ο 60χρονος οδηγός ούτε που κατάλαβε πώς η νεαρή πελάτισσα κατάφερε να αποσπάσει από τσαντάκι που είχε αφήσει στο ενδιάμεσο των μπροστινών καθισμάτων ποσό 800 ευρώ.
Το αντιλήφθηκε αφ’ ότου πια την είχε αφήσει στο σημείο που του είχε υποδείξει και είχε απομακρυνθεί. Όταν συνειδητοποίησε ότι τα λεφτά είχαν κάνει φτερά, έψαξε να την βρει, μάταια όμως. Έτσι πήγε στην Αστυνομία για να κάνει την καταγγελία. Αρχικώς απευθύνθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου και εν συνεχεία μετέβη στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.
Ο 60χρονος οδηγός περιέγραψε το συμβάν και έδωσε πλήρη περιγραφή των χαρακτηριστικών της νεαρής επιβάτιδας. Η περιγραφή της ύποπτης χτύπησε «καμπανάκι» στους αστυνομικούς που αμέσως υποψιάστηκαν ότι η …άγνωστη επιβάτιδα μπορεί να ταυτίζεται με «γνωστή» τους υπηρεσιακά.
Επέδειξαν κάποιες φωτογραφίες στον οδηγό, ανάμεσα στις οποίες ήταν και αυτή μιας 24χρονης Βουλγάρας που έχει απασχολήσει τις Αρχές για κλοπές. Ο 60χρονος αναγνώρισε στο πρόσωπο της τη δράστιδα της κλοπής. Αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου την αναζήτησαν, την εντόπισαν και τελικά την συνέλαβαν. Η 24χρονη φέρεται να παραδέχτηκε την κλοπή, ισχυρίστηκε ωστόσο ότι δεν έκλεψε 800 ευρώ αλλά 400, τα οποία και επιστράφηκαν στον ταξιτζή.
Η 24χρονη αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής.

ΠΗΓΗ cretalive.gr