Κρήτη

“Η Κρήτη είναι Βασίλισσα του τουρισμού”! Ο παλμός της τουριστικής Κρήτης, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR! Στα Χανιά από σήμερα, ο Λάμπρος Δερμετζής (pics)

Άναψαν... πράσινο για το πρώτο Πράσινο Σημείο του Ηρακλείου

Στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας, το τηλεοπτικό συνεργείο του STAR και ο Δημοσιογράφος Λάμπρος Δεμερτζής, για την διενέργεια μιας σειράς από τηλεοπτικά ρεπορτάζ, για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, τα οποία θα σχετίζονται με την πορεία της φετινής κρίσιμης τουριστικής σεζόν.

Το συνεργείο θα παραμείνει στην Κρήτη και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να καλύψει με όσο το δυνατόν πληρέστερο τρόπο, τις προετοιμασίες, αλλά και τις ανησυχίες των τοπικών τουριστικών και επιχειρηματικών φορέων, από την μια μέχρι την άλλη άκρη της Κρήτης.

“Η Κρήτη είναι Βασίλισσα του τουρισμού”! Ο παλμός της τουριστικής Κρήτης, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR! Στα Χανιά από σήμερα, ο Λάμπρος Δερμετζής (pics)

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μίλησε στην εκπομπή της Ευτυχίας Πενταράκη “Αποδράστε” στο Γαύδος Fm για τον σκοπό αλλά και για τους στόχους της δημοσιογραφικής αυτής αποστολής:

Δεν θα μπορέσουμε να δείξουμε πολλά, σίγουρα όμως οι εικόνες που θα δείξουμε θα βοηθήσουν πολλούς, να θυμηθούν τις ομορφιές της Κρήτης. Η Κρήτη, είναι η “Βασίλισσα” του Ελληνικού τουρισμού. Η φετινή, είναι μια διαφορετική χρονιά, στόχος λοιπόν δικό μας στον STAR είναι να δείξουμε κάποιες από τις ομορφιές του νησιού και να προτρέψουμε τον κόσμο, να κάνει τις διακοπές του στο νησί. Θέλουμε ακόμη να ακουστεί η φωνή των τοπικών φορέων και γι΄αυτό το λόγο, θα μεταδίδουμε καθημερινά εικόνες, στο κεντρικό δελτίο με τη Μάρα Ζαζαρέα, εικόνες από την Κρήτη” είπε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Δεμερτζής στο “Γαύδος Fm“.