Κρήτη

Η Κρήτη στο επίκεντρο των πολιτικών αρχηγών – Απόψε η ομιλία Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τοπικά συμφέροντα πίσω από την προσφυγή του Δήμου στο ΣτΕ για ΒΟΑΚ»

Εβδομάδα κορύφωσης για την προεκλογική περίοδο – Στο Ηράκλειο Α. Τσίπρας, Ν. Ανδρουλάκης και Γ. Βαρουφάκης

Εβδομάδα με πλούσια πολιτική δραστηριότητα είναι αυτή που διανύουμε, καθώς λίγες μόλις ημέρες πριν από την προσφυγή στην κάλπη, πραγματοποιούνται στο Ηράκλειο οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και του ΜέΡΑ25.

Ομιλία Μητσοτάκη αφίσα
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει στην Κρήτη για την κεντρική ομιλία του στο Ηράκλειο. Η πολιτική εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7:00 σήμερα το απόγευμα στο Κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης” στην Όαση, με τον κ. Μητσοτάκη να αναφέρεται στους στόχους της ΝΔ για την Κρήτη αλλά και στο πρόγραμμα του κόμματος για την επόμενη τετραετία.

Βαρουφάκης ομιλία Ηράκλειο

Απόψε επίσης, έχει προγραμματιστεί και η κεντρική ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στο Ηράκλειο. Ο επικεφαλής του “ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη” θα μιλήσει στις 8:00 μ.μ. στα Λιοντάρια.

Ομιλία Τσίπρα Ηράκλειο

Την Τετάρτη 17 Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η ομιλία έχει οριστικοποιηθεί για τις 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Με την ομιλία του στο Ηράκλειο, κλείνει συμβολικά την προεκλογική εκστρατεία για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η ομιλία έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής 19 Μαΐου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Νίκος Ανδρουλάκης

ΠΗΓΗ cretalive.gr