Κρήτη

Η παραλία των Χανίων που προτιμούν οι γυμνιστές | Photos

Στον Εισαγγελέα 29χρονος για εμπρησμό από πρόθεση

Ένας ακόμα πολύτιμος θησαυρός των Χανίων περιμένει να τον εξερευνήσεις! Τιρκουάζ νερά και άκρως δροσερή ατµόσφαιρα σε περιµένει στο νοτιοδυτικό τμήμα του Νομού.

Πρόκειται για το μαγευτικό Κεδρόδασος, μια απείραχτη παραλία, στο μεγαλύτερο μέρος της βραχώδης, που -όμως- διαθέτει και κάποια σημεία άμμου. Περιβάλλεται από ένα πανέμορφο δάσος από κέδρους που τα καλοκαίρια φιλοξενεί κατασκηνωτές και γυμνιστές που θέλουν να εναρμονιστούν με την φύση.

Τριγύρω πανάρχαιοι κορμοί και κλαδιά που μοιάζουν νεκρά συνθέτουν ένα τοπίο απόκοσμο και συνάμα σαγηνευτικό.

Μάλιστα εδώ δεν θα χρειαστεί καν να φέρεις οµπρέλα, καθώς οι κέδροι προσφέρουν την απαραίτητη σκιά.21paralia-kedrodasos2sandy_beachΓια να βρεθείς εδώ θα οδηγήσεις προς τον Κίσσαµο και έπειτα προς Ελαφονήσι βάσει οδικών ενδείξεων (76 χλµ. ΝΔ των Χανίων). Εν συνεχεία, πριν πάρεις το δρόµο για το τελευταίο, στρίψε αριστερά. Ο δρόµος θα σε βγάλει σε µια πλατεία από όπου θα χρειαστεί να συνεχίσεις µε τα πόδια. Θα διανύσεις περίπου 500 μέτρα κατηφορικής κλίσης, σε ένα ξεκάθαρο μονοπάτι μέχρι τη θάλασσα.Η παραλία των Χανίων που προτιμούν οι γυμνιστές | PhotosΗ παραλία των Χανίων που προτιμούν οι γυμνιστές | Photos

Πηγή: travelstyle.gr