Κρήτη

Η σύμβαση, το κολυμβητήριο και ο καβγάς Αυγενάκη – Αρναουτάκη

Στη βουλή οι συμβάσεις για υδρογονάνθρακες σε Κρήτη και Ιόνιο

Τι συνέβη και δεν υπεγράφη σήμερα η σύμβαση των 500.000 ευρώ;

Φαίνεται πως η συντήρηση των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου στο Λίντο θα καθυστερήσει κι άλλο. Γιατί; Μα διότι σήμερα δεν υπεγράφη τελικά η σχετική σύμβαση μεταξύ περιφέρειας Κρήτης και ΕΑΚΗ! Αιτία ένας καβγάς που ξέσπασε μεταξύ Αυγενάκη – Αρναουτάκη και μάλιστα από το… πουθενά!

Ουσιαστικά την περασμένη Πέμπτη ήταν να υπογραφεί η σύμβαση για την ανακατασκευή των αποδυτηρίων, αλλά ο κ.Αρναουτάκης καθ’ότι θα έφευγε για Βρυξέλλες μετέθεσε την υπογραφή, για σήμερα, Δευτέρα.

Όλα ήταν προγραμματισμένα κι έτοιμα για να υπογράψουν και να φωτογραφηθούν, στις 2.30 το μεσημέρι. Στην περιφέρεια είχε κληθεί τόσο η κ.Καλουδιώτη – ως απερχόμενη πρόεδρος, όσο και ο κ.Ζερβός με την κ.Σημαιάκη ως νέα διοίκηση του ΕΑΚΗ. Λίγο όμως πριν τις υπογραφές εστάλη από τη Γενική Γραμματεία το ΦΕΚ με το διορισμό των νέων «που έπρεπε να υπογράψουν τη σύμβαση» ενώ ακολούθησε και τηλέφωνο του υφυπουργού Αθλητισμού στον κ.Αρναουτάκη με τον οποίο μάλλον έκαναν γερό καβγά! Ακούστηκαν ως το διάδρομο οι φωνές του περιφερειάρχη…

Φαίνεται ότι αντάλλαξαν και βαριές κουβέντες αφού ο περιφερειάρχης ακούστηκε – από αρκετούς που ήταν έξω – να λέει «εγώ δεν είμαι Λαμπρινός για να μου μιλάει έτσι»! Είπε μάλιστα ότι και πάλι θα καλέσει την απερχόμενη διοίκηση. Φαίνεται τώρα το έργο που έχει περάσει από σαράντα κύματα θα πρέπει να έρθει και πάλι στην επιτροπή…

Αυτό τουλάχιστον λέει η κ.Καλουδιώτη που έκανε και σχετική ανάρτηση και μιλάει για καθυστέρηση: «Και ξαφνικά…μόκο, θα γράψει κανείς για το ξαφνικό μειλ Αυγενάκη στον Αρναουτάκη 12:15 σήμερα που τον προτρέπει να μην υπογράψει η Καλουδιώτη ως απελθούσα διοίκηση ΕΑΚΗ, τη σύμβαση με την περιφέρεια προϋπολογισμού 500000!!! χιλ ευρώ (αφορά στην ανακαίνιση αποδυτηρίων κολυμβητηρίου), αλλά ο νέος πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός, λες και δεν ξέρει πως αυτό απαιτεί εξουσιοδοτήσεις, αλλαγή επιτροπών από περιφέρεια; ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ!!»

Το αποτέλεσμα; Δεν υπεγράφη η σύμβαση και τους καβγάδες τους πληρώνουν οι αθλητές, τα σωματεία κι όλοι όσοι περιμένουν πώς και πώς το έργο.

Η σύμβαση, το κολυμβητήριο και ο καβγάς Αυγενάκη - Αρναουτάκη