Κρήτη

Η υποβρύχια βόλτα με το Hippo Sub είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να ζήσεις στο Ρέθυμνο! | ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Μακελειό στο Ελ Πάσο: Οι αρχές θα ζητήσουν θανατική ποινή για τον 21χρονο

Κάθε πόλη έχει τα σημεία-ορόσημά της. Το Ρέθυμνο, αυτή η πόλη η χιλιοτραγουδισμένη, στην οποία, λένε και ισχύει, ότι θα επιστρέψεις ξανά και ξανά, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί ολόκληρη ένα… σημείο-ορόσημο.

Από τα ψηλά της Φορτέτζας και την χρονομεταφορά που σου χαρίζει η επίσκεψη στην Παλιά Πόλη, μέχρι το ανεξάντλητο παραλιακό μέτωπο και το απάγκιο του γραφικού Ενετικού Λιμανιού, ολάκερο το Ρέθυμνο μπορεί να γοητεύσει με σχετική ευκολία τα μάτια σου και να σου φανερώσει κάθε ερωτεύσιμη πτυχή του.

Μέσα στην εβδομάδα αυτή, ωστόσο, η πόλη του Ρεθύμνου θα δώσει σε ντόπιους και επισκέπτες την ευκαιρία να το απολαύσουν από μία άλλη οπτική γωνία, που όμοιά της δεν είχε κανείς πρωτύτερα την ευκαιρία να ζήσει. Μια οπτική γωνία βυθισμένη στα κρυστάλλινα νερά του Κρητικού Πελάγους που «αγκαλιάζει» προστατευτικά το Ρέθυμνο, μια οπτική γωνία… υποβρύχια!

Ο λόγος φυσικά για το πολυαναμενόμενο Hippo Sub, το κίτρινο ημι-υποβρύχιο που κατέφθασε πριν από μερικές ημέρες στο Ρέθυμνο και αφού έκανε την μίνι περατζάδα του αναγκάζοντας χιλιάδες ζευγάρια μάτια να αναρωτηθούν περί τίνος πρόκειται, αγκυροβόλησε στο Ενετικό Λιμάνι και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες.