Κρήτη

Ιεράπετρα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε δομή φιλοξενίας ΑμΕΑ

Ιεράπετρα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε δομή φιλοξενίας ΑμΕΑ

Οι υπεύθυνοι της δομής κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ που έφθασε σε ελάχιστα λεπτά με δυο ασθενοφόρα για να παραλάβει τον 32χρονο που είχε υποστεί ανακοπή της καρδιάς και τον 31χρονο που είχε χτυπήσει πέφτοντας στο κεφάλι
Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου σε ιδιωτική δομή φιλοξενίας και υποστήριξης ΑμΕΑ της Ιεράπετρας, όταν εντοπίστηκε στο κρεβάτι του χωρίς τις αισθήσεις του 32χρονος τρόφιμος. Στην προσπάθειά του να φέρει βοήθεια ο συγκάτοικός του έπεσε από τις σκάλες της δομής και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Οι υπεύθυνοι της δομής κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ που έφθασε σε ελάχιστα λεπτά με δυο ασθενοφόρα για να παραλάβει τον 32χρονο που είχε υποστεί ανακοπή της καρδιάς και τον 31χρονο που είχε χτυπήσει πέφτοντας στο κεφάλι.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών μέσα στο ασθενοφόρο και των γιατρών στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, οι επίμονες προσπάθειες επανεκκίνησης της καρδιακής του λειτουργίας δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα . Ο 32χρονος τρόφιμος της ιδιωτικής δομής φιλοξενίας ΑμεΑ στην Ιεράπετρα, τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο 31χρονος συγκάτοικός του που πανικοβλημένος στην προσπάθειά του να φέρει βοήθεια κατρακύλησε στις σκάλες πέφτοντας από μεγάλο ύψος, ποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, του έγινε αξονική τομογροφία στο κεφάλι προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραύματος του και αργότερα διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ neakriti.gr