Κρήτη

Ηράκλειο: Αρίστευσαν στις Πανελλαδικές – Πώς κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή των βαθμολογικών πινάκων

Υποψήφιοι από το Ηράκλειο που ανέβηκαν στην κορυφή των βαθμολογικών πινάκων

Αρίστευσαν η Μαρία Ιατρού από το 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου με 19.640 μόρια η Ελένη Ρουβάκη από το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου με 19.000 μόρια και η Λυδία Σπανάκη από το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου με 18.800 μόρια. Όπως αναφέρουν προσπάθησαν να εφαρμόσουν ένα δικό τους σύστημα στο διάβασμα.

Ρουβάκη Ελένη, 11ο  ΓΕΛ Ηρακλείου, 19.000 μόρια

«Το πεδίο στο οποίο ανήκω είναι το τρίτο επιστημονικό, επιστήμες υγείας και στοχεύω στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στην αρχή ξαφνιάστηκα από την βαθμολογία, τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ τι έκανα. Γενικά, όλη την χρονιά ήμουν επικεντρωμένη στο διάβασμά και υπήρχε οργάνωση, ωστόσο έκανα και αρκετά διαλείμματα στον ελεύθερό μου χρόνο τα οποία  μου έδιναν δύναμη για να συνεχίσω την μελέτη μου στα μαθήματα».

Ρουβάκη Ελένη
Η Ρουβάκη Ελένη

Σπανάκη Λυδία, 7ο  ΓΕΛ Ηρακλείου, 18.800 μόρια

«Ανήκω στο τρίτο επιστημονικό πεδίο, στις επιστήμες υγείας. θα ήθελα να περάσω στην φαρμακευτική σχολή στην Πάτρα και να είμαι δίπλα στην αδερφή μου, η οποία σπουδάζει ήδη εκεί. Ενναλακτικά, με ενδιαφέρει και το τμήμα χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου. Κατά την διάρκεια της χρονιά ακολουθούσα ένα δικό μου σύστημα στο διάβασμα, δηλαδή εστίαζα σε ό,τι μου έκανε κλικ εκείνη την στιγμή ή εκεί που πίστευα ότι είχα περισσότερη ανάγκη».

Λυδία Σπανάκη
Η Λυδία Σπανάκη

Ιατρού Μαρία, 2ο  ΕΠΑΛ Ηρακλείου, 19.640 μόρια

«Ήμουνα τομέας υγείας και κατάφερα να συγκεντρώσω 19.640 μόρια. Αναλυτικότερα, έγραψα 20 στην Άλγεβρα, 20 στην υγιεινή, 20 στην Ανατομία και 18,2 στην Έκθεση. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου και ανακουφισμένη παράλληλα. Σε ό,τι αφορά το διάβασμα μου προσπάθησα να εφαρμόσω ένα σύστημα, ωστόσο δεν ήταν αυστηρό. Στόχος να περάσω στην Ιατρική Σχολή».

Μαρία Ιατρού
Η Μαρία Ιατρού