Επικαιρότητα Κορωνοΐός Κρήτη

Ηράκλειο:Έτσι κόλλησε κορωνοϊό ο Αστυνομικός-Υπεβλήθησαν σε τεστ και άλλοι άνδρες της ΕΛΑΣ

Ουρές και συνωστισμός στην Α΄ ΔΟΥ Αθηνών – Στο σημείο η αστυνομία

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα οπότε και βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα.

Μετά από αυτό το περιστατικό η Αστυνομική Διεύθυνση έχει θέσει σε εφαρμογή ολα τα πρωτόκολλα υγείας, όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.
Έτσι θα γίνει απολύμανση όλων των χώρων, ενώ αυτό που συνιστάται σε όλους τους αστυνομικούς είναι να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newshub.gr o αστυνομικός κόλλησε από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο εργάζεται στον τουριστικό τομέα. Ο αστυνομικός ήταν ασυμπτωματικός, όμως θέλησε να υποβληθεί προληπτικά σε τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό!

Μετά από την είδηση αυτή το Σωματείο των αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου έχει καταθέσει αίτημα ώστε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να μεταβεί στο Αστυνομικό Μέγαρο και να υποβάλλει μέσω δειγματοληπτικού ελέγχου σε τεστ αστυνομικούς υπαλλήλους.

Το ευτύχημα της υπόθεσης είναι ότι όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν συνάδελφοι του αστυνομικού, με τον οποίο είχαν έρθει σε επαφή, βγήκαν αρνητικά.