Κρήτη

Ηράκλειο: Κατήγγειλε ταξιτζή για ληστεία επειδή άργησε να πάει στη δουλειά – Οι εικόνες που την πρόδωσαν

Κούρσα τρόμου για νεαρή γυναίκα: Ταξιτζής την θώπευσε επειδή δεν είχε χρήματα

Για να γλιτώσει την κατσάδα στο Ηράκλειο, σκέφτηκε να καταγγείλει μια ληστεία που δεν έγινε ποτέ. Το ψέμα της γυναίκας ξεσκεπάστηκε και πλέον βρίσκεται η ίδια κατηγορούμενη…

Η γυναίκα στο Ηράκλειο σκέφτηκε ένα παραμύθι, το οποίο όχι μόνο δεν θα επέτρεπε σε κανένα να της κάνει παρατήρηση, αλλά θα ανάγκαζε τους πάντες να της συμπαρασταθούν. Μπήκε στο γραφείο αναστατωμένη και άφου κάθισε σε μία καρέκλα άρχισε να τους λέει αυτά, που υποτίθεται πως πέρασε λίγο νωρίτερα. Με ένα ταξιτζή να της αρπάζει την τσάντα με τα χρήματα που είχε και να την παρατάει στη μέση του δρόμου. Δεν είχε σκεφτεί όμως ότι οι αστυνομικοί θα έψαχναν και θα έβρισκαν εικόνες για να διαπιστώσουν αυτά που είχαν συμβεί. Εικόνες από κάμερες ασφαλείας που τελικά ξεσκέπασαν την αλήθεια.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο όταν μία γυναίκα για να γλιτώσει την… κατσάδα από την δουλειά της καθώς είχε αργήσει προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία ότι δήθεν την έκλεψε ταξιτζής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου όταν η 27χρονη έχοντας καθυστερήσει σημαντικά να πάει στη δουλειά της προφασίστηκε πως την έκλεψε ο οδηγός ταξί. Μάλιστα, όπως ανέφερε στην καταγγελία της εκείνη την ημέρα πήγε στην πλατεία Κορνάρου και πήρε ένα ταξί με τον οδηγό – όπως ανέφερε – να της παίρνει την τσάντα και να την αφήνει στη μέση του δρόμου.

Η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει πως στην τσάντα της υπήρχαν 200 ευρώ σε μετρητά. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες ωστόσο από την πρώτη στιγμή υπήρχε κάτι στο ύφος της κοπέλας που τους έβαζε σε σκέψεις.

Τελικά κατά την προανάκριση διαπίστωσαν πως η καταγγελία ήταν ψευδής καθώς όλα όσα ανέφερε δεν επιβεβαιώνονταν από τα βίντεο που συγκέντρωσαν από κλειστά κυκλώματα επιχειρήσεων της περιοχής της πλατείας Κορνάρου.

Έτσι, μετά από πιέσεις, η 27χρονη ομολόγησε πως η καταγγελία που έκανε δεν ήταν ρεαλιστική λέγοντας πως προχώρησε σε αυτή τη δικαιολογία για να γλιτώσει την… κατσάδα από τη δουλειά της αλλά και από πιθανά προβλήματα που θα είχε στο σπίτι της. Σύμφωνα με το cretapost.gr, η 27χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη για ψευδή καταγγελία.

ΠΗΓΗ newsit.gr