Κρήτη

Ηράκλειο: Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών για το νέο σύστημα διορισμών

Ηράκλειο: Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών για το νέο σύστημα διορισμών

Kινητοποιήσεις πραγματοποιούν σήμερα σε όλη τη χώρα οι εκπαιδευτικοί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σύστημα διορισμών που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας. Στις 11 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ηρακλείου:

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Ηρακλείου, στο πλαίσιο των δράσεων που αποφασίστηκαν και από την ΟΛΜΕ ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών, αποφάσισε το παρακάτω πρόγραμμα δράσεων:
 Την διοργάνωση κινητοποιήσεων για την απόσυρση του αντιλαϊκού νομοσχεδίου για το νέο σύστημα διορισμών
 Τρίωρη στάση 8-11 π.μ. την Παρασκευή 11/1(και για την αντίστοιχη απογευματινή για τα εσπερινά) συμπληρωματικά με την τρίωρη της ΟΛΜΕ.
Καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 13:00 και στην πορεία προς τη βουλή με αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό από κοινού με τη ΔΟΕ
 Στο Ηράκλειο, συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας με τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας.
 Την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης όσων συναδέλφων ταξιδέψουν Αθήνα για το συλλαλητήριο με το ποσό των 50 ευρώ (+ 50 ευρώ από την ΟΛΜΕ)
 Να συγκληθεί η προέδρων το επόμενο Σαββατοκύριακο για το συντονισμό των κινητοποιήσεων  Γενική συνέλευση την Τετάρτη 16/1 ώρα 19:00 στο 3ο ΓΕΛ και κάλεσμα σε ΔΣ και συναδέλφους της πρωτοβάθμιας για κοινό συντονισμό.