Κρήτη

Ηράκλειο: Κλείδωσαν τον κλέφτη μέσα στο σπίτι και κάλεσαν την αστυνομία – Επιχείρησε να ληστέψει ηλικιωμένη

Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις και διακοπές ηλεκτροδότησης

Ο δράστης είχε εισβάλει νωρίτερα και σε άλλο σπίτι στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου έσπρωξε και έριξε στο πάτωμα ηλικιωμένη για να της αρπάξει τα χρήματα, όμως στην επόμενη ληστεία βρήκε τον μάστορά του…

Τα μέλη οικογένειας στον Μασταμπά Ηρακλείου κλείδωσαν τον κλέφτη μέσα στο σπίτι μέχρι να φτάσει η αστυνομία, όταν τον είδαν από τις κάμερες ν’ αρπάζει χρήματα ενώ η γιαγιά της οικογένειας είχε την πλάτη της γυρισμένη (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Βρήκε τον μάστορά του

Ο 37χρονος σεσημασμένος κακοποιός βρήκε τον μάστορά του όταν χτύπησε την πόρτα της ηλικιωμένης, ζητώντας χρηματική βοήθεια.

Η ίδια καλοπροαίρετα και χωρίς να υποψιαστεί τον κίνδυνο άφησε την πόρτα ανοικτή και έψαξε να βρει το πορτοφόλι της. Ο γιος της ηλικιωμένης έσπευσε στο ισόγειο και, αφού την απομάκρυνε, εγκλώβισε τον δράστη μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Ο ίδιος κακοποιός είχε εισβάλει νωρίτερα και σ’ άλλο σπίτι στην περιοχή του Πόρου, όπου έσπρωξε και έριξε στο πάτωμα ηλικιωμένη γυναίκα από την οποία ζήτησε βοήθεια για να της αρπάξει τα λιγοστά χρήματα που είχε στα χέρια της.

Πηγή: neakriti.gr