Κρήτη

Ηράκλειο: Νέο τροχαίο για ντελιβερά – Προσπάθησε να αποφύγει αδέσποτο σκυλί

Άγρια επίθεση εργοδότη σε διανομέα ντελίβερι με σιδερογροθιά [εικόνα]

«Γλίτωσα από γάτα, αλλά την έπαθα από αδέσποτο σκύλο», σχολιάζει ο διανομέας, ο οποίος έχει κινδυνέψει και στο παρελθόν από αδέσποτα σκυλιά

Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για έναν ντελιβερά στο Ηράκλειο ο οποίος τραυματίστηκε, τη στιγμή που πετάχτηκε στον δρόμο ένα αδέσποτο σκυλί, με τον ίδιο να περιγράφει στον τηλεοπτικό φακό της ΚΡΗΤΗ TV τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Λ. Πλαστήρα, με τον διανομέα να τραυματίζεται στο πόδι και να παίρνει αναρρωτική άδεια 18 ημερών.

Όπως υποστήριξε ο διανομέας σε κατάστημα εστίασης στο Ηράκλειο κ. Κώστας Γιαμαλάκης, ο ίδιος ανέβαινε την Λ. Πλαστήρια επιστρέφοντας από παραγγελίες στην περιοχή των Καμινίων και λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο, στο ύψος γνωστού εστιατορίου, πετάχτηκε στον δρόμο αδέσποτο σκυλί, το οποίο κυνηγούσε άλλο αδέσποτο, όπως διαπίστωσε αργότερα.

Όπως ανέφερε,  ο ίδιος κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει με συνέπεια να χτυπήσει το σκυλί και να συρθεί στο οδόστρωμα αρκετά μέτρα παρακάτω.