Κρήτη

Ήρθαν για διακοπές και έχασαν τη ζωή τους – Δύο περιστατικά αιφνίδιων θανάτων Γερμανών

Τα αίτια των θανάτων τους θα διακριβωθούν ύστερα από νεκροψία
Δύο περιστατικά αιφνίδιων θανάτων τουριστών αναστάτωσαν χθες Δευτέρα τις Αρχές. Πρόκειται για δύο Γερμανούς τουρίστες, ηλικίας 68 και 64 χρονών, που ήρθαν για διακοπές στην Κρήτη και έχασαν ξαφνικά τη ζωή τους, ο πρώτος μέσα στον περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου και ο δεύτερος κατά τη διάρκεια πεζοπορίας. Τα αίτια των θανάτων τους θα διακριβωθούν ύστερα από νεκροψία.

Στην πρώτη περίπτωση, αυτή του 68χρονου, ο άτυχος Γερμανός τουρίστας ένιωσε ξαφνική και έντονη αδιαθεσία στον περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου στον Ανισαρά Χερσονήσου, με τον γιατρό της επιχείρησης να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 68χρονο, ωστόσο μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Και στη δεύτερη περίπτωση, ο 64χρονος τουρίστας από τη Γερμανία ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Ο ίδιος είχε πάει σε πεζοπορία στις Πρασιές Ρεθύμνου, όπου ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, ωστόσο και εκείνος δεν τα κατάφερε, καθώς στο νοσοκομείο εξέπνευσε.

ΠΗΓΗ neakriti.gr