Κρήτη

Και τέταρτο θύμα ξυλοδαρμού στην Κρήτη μέσα σε ένα 24ωρο – Στο νοσοκομείο 43χρονος

Και τέταρτο θύμα ξυλοδαρμού στην Κρήτη μέσα σε ένα 24ωρο – Στο νοσοκομείο 43χρονος

Τα τρία περιστατικά έχουν σημειωθεί στα Χανιά ενώ το τέταρτο στο Ηράκλειο με ένα άνδρα 46 ετών να μεταφέρεται στο νοσοκομείο
Δίχως τέλος οι υποθέσεις ξυλοδαρμού στην Κρήτη, με τέσσερα περιστατικά να σημειώνονται στο νησί μέσα σε ένα 24ωρο. Τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ το τέταρτο θύμα ξυλοδαρμού δεν επιθυμούσε τη μεταφορά του σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ειδικότερα χθες καταγράφηκαν δύο νέα περιστατικά στα Χανιά. Ένας άνδρας 43 ετών έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, χθες το απόγευμα, στην πλατεία 1866, όπου άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ οι λόγοι που οδήγησαν στο περιστατικό παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής.

Λίγες ώρες αργότερα τα ξημερώματα της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, ένας τουρίστας ξυλοκοπήθηκε έξω από τουριστικά διαμερίσματα στην πόλη των Χανίων. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο όμως ο άνδρας δεν επιθυμούσε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες σημειώθηκαν ακόμη δύο περιπτώσεις ξυλοδαρμού σε Ηράκλειο και Χανιά, με ένα 46χρονο και ένα 42χρονο να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ neakriti.gr