Κρήτη

Καμπανάκι κινδύνου από την Εθνική οδό στα Χανιά: Παρολίγον τραγωδία μετά από πτώση σε λακκούβες | Photos

Ηλίας Γκότσης: Οι γυμνές φώτο στο instagram και το ραντεβού με follower του!

Τα χειρότερα γλίτωσε μια νεαρή οδηγός στην Εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης το μεσημέρι της Τρίτης, όταν εκεί που οδηγούσε το μηχανάκι της έπεσε πάνω σε λακκούβες με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί να σέρνεται στο οδόστρωμα.

Η 22χρονη οδηγός οδηγούσε το δίκυκλο της περίπου στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν λίγα μέτρα πριν τον κόμβο για Σούδα στην Εθνική οδό από Χανιά για Ρέθυμνο, έπεσε πάνω στις λακκούβες που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό στο σημείο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να τραυματιστεί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr

Η οδηγός παρότι δεν έτρεχε -ένεκα κόμβου, μετά την πτώση σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα από την τριβή. Σαν από θαύμα ωστόσο, ο τραυματισμός της περιορίστηκε στα εγκαύματα, ενώ το ατύχημα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, αν έτρεχε λίγο παραπάνω ή αν από το σημείο περνούσε έτερο όχημα που δεν θα προλάβαινε να φρενάρει.

Καμπανάκι κινδύνου από την Εθνική οδό στα Χανιά: Παρολίγον τραγωδία μετά από πτώση σε λακκούβες | PhotosΤο εν λόγω σημείο, από τύχη δεν έχει προκαλέσει ακόμα κάποιο σοβαρό ατύχημα σε διερχόμενο, ωστόσο είναι μέρος-καρμανιόλα που πολλούς μήνες τώρα εκατοντάδες αμάξια πέφτουν πάνω, στην προσπάθεια να βγουν στον κόμβο, προκαλώντας πολλές φορές σοβαρές ζημίες στα οχήματά τους.

Καμπανάκι κινδύνου από την Εθνική οδό στα Χανιά: Παρολίγον τραγωδία μετά από πτώση σε λακκούβες | Photos

Είναι να αναρωτιέται κανείς, τι χρειάζεται να γίνει για να επιληφθούν της κατάστασης και να δράσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Θα χρειαστεί να θρηνήσουμε θύματα πάλι, για να γίνουν τα απαραίτητα έργα επιδιόρθωσης της ασφάλτου; Και μάλιστα όχι σε κάποιο απόμερο δρομάκι κάποιου χωριού, αλλά στην εθνική οδό που χιλιάδες οχήματα περνάνε καθημερινά, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Περιμένουμε δράσεις, πριν να είναι πολύ αργά…