Επικαιρότητα Κρήτη

Κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες – Μηχανοκίνητη πορεία στο Ηράκλειο

Κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες - Μηχανοκίνητη πορεία στο Ηράκλειο

Δείτε LIVE εικόνα – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους μετά το αδιέξοδο στις συναντήσεις τους με στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Ένα νέο κύκλο κινητοποιήσεων ξεκινούν από σήμερα Τρίτη αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Κρήτη, μετά το αδιέξοδο που επήλθε στο πρόσφατο ταξίδι εκπροσώπων τους στην Αθήνα. Για τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο της Κρήτης, σημεία αιχμής παραμένουν το ζήτημα των επιδοτήσεων, οι δασικοί χάρτες αλλά και η σχεδιαζόμενη μεταρρύθμιση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σήμερα στο Ηράκλειο και τα Χανιά, ενώ σωματεία κι συνδικαλιστικές οργανώσεις συμπαρίστανται στις νέες αγροτικές κινητοποιήσεις.

Δείτε live εικόνα από την Πλατεία Ελευθερίας:

 

Οι αγρότες στο Ηράκλειο πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία από το Παγκρήτιο Στάδιο αρχικά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ενώ στην συνέχεια, όπως έχει ανακοινωθεί θα προχωρήσουν σε επ’ αόριστον κατάληψη των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ανάλογη κατάληψη θα πραγματοποιηθεί στο υποκατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ και στα Χανιά.

agrotesΜεγάλη η προσυγκέντρωση στο Παγκρήτιο Στάδιο agrotes Η προσυγκέντρωση στο Παγκρήτιο Στάδιο agrotesΟι αγρότες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης 

Κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες - Μηχανοκίνητη πορεία στο Ηράκλειο