Κρήτη

Κώστας Βαρουχάκης: Θα κολυμπήσει 55 χιλιόμετρα από Αντικύθηρα έως Κίσσαμο για καλό σκοπό

Κώστας Βαρουχάκης: Θα κολυμπήσει 55 χιλιόμετρα από Αντικύθηρα έως Κίσσαμο για καλό σκοπό

Πρωταγωνιστής της δράσης θα είναι ο υπεραθλητής Κώστας Βαρουχάκης, ο οποίος θα κολυμπήσει 55 χιλιόμετρα από τα Αντικύθηρα έως την Κίσσαμο, ενώ μαζί του σε αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται και ο Κισσαμίτης παραολυμπιονίκης Νίκος Πατεράκης
Ο Δήμος Κισσάμου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ανακοινώνουν τη διοργάνωση δράσης κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, «Αντικύθηρα – Κίσσαμος», που θα πραγματοποιηθεί από αύριο Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 του μήνα, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για τη στήριξη των αναγκών του ειδικού σχολείου.

Πρωταγωνιστής της δράσης θα είναι ο υπεραθλητής Κώστας Βαρουχάκης, ο οποίος θα κολυμπήσει 55 χιλιόμετρα από τα Αντικύθηρα έως την Κίσσαμο, ενώ μαζί του σε αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται και ο Κισσαμίτης παραολυμπιονίκης Νίκος Πατεράκης.

Η εκκίνηση θα γίνει αύριο από τα Αντικύθηρα στις 12 το μεσημέρι και ο τερματισμός θα γίνει στη παραλία Τελωνείου στη Κίσσαμο αργά το απόγευμα της επόμενης μέρας.

Η συγκεκριμένη δράση είναι υπό την αιγίδα του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Δωρεές μπορούν να γίνουν στη σελίδα της εκδήλωσης στην πλατφόρμα GIVE & FUND – giveandfund.com.

ΠΗΓΗ neakriti.gr