Κρήτη

Κρήτη – Επίθεση σε αστυνομικό: «Δεν κατάλαβα ότι μου έκοψε κομμάτι»

Θεσσαλονίκη – Ανήλικοι είχαν «ρημάξει» σπίτια σε Χαριλάου και Ανάληψη

Το απίστευτο περιστατικό που έζησε ένας αστυνομικός, όταν προσπάθησε να κάνει έλεγχο σε δύο νεαρούς, την Παρασκευή στο Ηράκλειο περιέγραψε ο ίδιος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός δέχτηκε επίθεση όταν ένας από τους δύο νεαρούς τον δάγκωσε και του έκοψε κομμάτι από το πιγούνι του…

Όπως είπε ο αστυνομικός αφορμή για την επίθεση ήταν ο έλεγχος που προσπάθησαν να τους κάνουν, την ώρα που έμπαιναν στο αυτοκίνητό τους.

«Όταν ζητήσαμε να κάνουμε τον έλεγχο άρχισαν να αντιδρούν και δεν υπήρχε και λόγος, καθώς δεν υπήρχε κάτι μεμπτό», είπε ο αστυνομικός. Στη συνέχεια τους είπαν να περιμένουν στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσουν όλα, κάτι που δεν άρεσε στα νεαρά παιδιά…

Τότε ο ένας από τους νεαρούς είπε στους αστυνομικούς ότι θα πάρει τον πατέρα του τηλέφωνο, λέγοντάς τους πως «θα δείτε τι θα πάθετε».

«Του κατέβασα το χέρι και στην συνέχεια με τράβηξε. Βρέθηκα στο έδαφος και ακολούθησε πάλη. Όταν καταφέραμε να του περάσουμε χειροπέδες είδα αίματα στο πρόσωπό του. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει ότι με είχε δαγκώσει. Οι συνάδελφοι μου, μου είπαν ότι μου λείπει κομμάτι από το πρόσωπο», περιέγραψε ο αστυνομικός.

Ο αστυνομικός είπε ότι η γιατρός που τον είδε στα επείγοντα νόμιζε ότι τον δάγκωσε σκύλος…