Κρήτη

Κρήτη: Οι κάμερες ασφαλείας μπαρ «καίνε» τον πατέρα που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του

Κρήτη: Οι κάμερες ασφαλείας μπαρ «καίνε» τον πατέρα που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του

Ο βιασμός της 34χρονης προκάλεσε αναστάτωση στα Μάλια και ολόκληρη την Κρήτη. Η έρευνα άρχισε να ξεσκεπάζει όλα όσα είχαν προηγηθεί την επίμαχη νύχτα…

Ο βιασμός της 34χρονης στην Κρήτη, πήρε γρήγορα διαστάσεις με τους αστυνομικούς να ολοκληρώνουν την έρευνα και να βάζουν χειροπέδες στον πατέρα της γυναίκας. Η ίδια δήλωσε έκπληκτη. Όπως είπε δεν θυμόταν τι είχε συμβεί την επίμαχη νύχτα στα Μάλια, παρά μόνο, ότι διασκέδαζε στο ίδιο μπαρ με τον 62χρονο. Είπε ότι έφυγαν και χώρισαν οι δρόμοι τους και τότε ξεκίνησε το μαρτύριό της. Οι κάμερες ασφαλείας όμως, άρχισαν να αποκαλύπτουν όλα όσα είχαν συμβεί…

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης όταν μία 34χρονη Βρετανίδα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, η ίδια μαζί με τον 62χρονο πατέρα της, το προηγούμενο βράδυ, πήγαν σε ένα μπαρ στα Μάλια και αφού κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ έφυγαν ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις.

Τότε, όπως καταγγέλλει, ένας άγνωστος άνδρας την «άρπαξε» και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου και την βίασε. Αμέσως μετά την καταγγελία ξεκίνησαν οι έρευνες των Αρχών. Αφού έλαβαν τις απαραίτητες καταθέσεις στη συνέχεια οι αστυνομικοί ακολούθησαν την διαδρομή που έκανε η 34χρονη και συνέλλεξαν τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν διαπίστωσαν πως δράστης του βιασμού ήταν ο ίδιος της ο πατέρας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost.gr, η σεξουαλική παρενόχληση του 62χρονου σε βάρος της κόρης του είχε ξεκινήσει από το μπαρ. Βίντεο δείχνει τον πατέρα να παρενοχλεί συνεχώς την 34χρονη η οποία σε κάποια στιγμή της βραδιάς τον χαστουκίζει.

Στη συνέχεια τα στοιχεία δείχνουν πως και οι δύο έφυγαν μαζί από το μπαρ και ακολουθούν ίδιες, και όχι διαφορετικές, κατευθύνσεις. Μάλιστα, είναι εμφανή τα σημάδια της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ καθώς και οι δύο παραπατάνε στους δρόμους. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια των Αθηνών έχει σταλεί υλικό DNA που ελήφθη τόσο από τον 62χρονο όσο και από την 34χρονη γυναίκα.