Κρήτη

Κρήτη: Πελάτης σε ταξί με 1 κιλό ηρωίνη – Στη φάκα των διωκτικών αρχών ένας 28χρονος (pics)

Κρήτη: Πελάτης σε ταξί με 1 κιλό ηρωίνη – Στη φάκα των διωκτικών αρχών ένας 28χρονος (pics)

Συνελήφθη, 28χρονος Ρομά για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο – Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1 κιλό ηρωίνης σε μορφή βράχου

Συνελήφθη, σήμερα (20.01.2020) το πρωί, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 28χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (20.01.2020) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κρήτη: Πελάτης σε ταξί με 1 κιλό ηρωίνη – Στη φάκα των διωκτικών αρχών ένας 28χρονος (pics)Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 28χρονος σε Δ.Χ.Ε (ταξί) και κατά το χρόνο αποβίβασης του ακινητοποιήθηκε και ακολούθησε έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

  • 1 κιλό και 26 γραμμάρια ηρωίνης,
  • το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,
  • κινητό τηλέφωνο

Κρήτη: Πελάτης σε ταξί με 1 κιλό ηρωίνη – Στη φάκα των διωκτικών αρχών ένας 28χρονος (pics)Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου , ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου”.